RISING Eindhoven Contemporary Art 2012

RISING Eindhoven Contemporary Art 2012

 

3 november t/m 31 januari, een groepstentoonstelling van 33 Eindhovense kunstenaars en boekpublicatie

Op 3 november as. vindt de officiële boekpublicatie plaats van RISING Eindhoven Contemporary Art 2012. Het boek RISING (hard cover, 4-kleuren gedrukt, 180 pagina’s) geeft een beeld van het Eindhovense kunstklitmaat met presentaties van 33 jonge talentvolle beeldende kunstenaars met uiteenlopende disciplines.

De stad Eindhoven bekend als sportstad, designstad en lichtstad! Presenteert zich sterk met de speerpunten kennis en technologie. RISING wordt het eerste boek met gebundeld werk uit de jonge hedendaagse Eindhovense art scene.

Naast dat het boek 33 presentaties van in Eindhoven werkzame beeldend kunstenaars biedt, laat RISING zien wat er in de stad gebeurt, waar het werk gemaakt wordt, wat de drijfveren van de kunsternaars zijn en welke platforms er zijn om je werk te tonen.

De boekpublicatie wordt gecombineerd met de opening van een grote groepstentoonstelling in de Lichttoren 22, Eindhoven. De tentoonstelling loopt van 3-11 tot 31-01-2013.

Officiele opening:  3 november – 13.30-17.00 uur

Openingswoord: door Liesbeth Schreuder, kunsthistoricus – 14.00 uur
Adres:   Lichttoren 22, 5611 BJ Eindhoven

Openingstijden: maandag t/m zondag 8.00 – 23.00 uur

Share post:

  • /

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.