Publicatie E’ven Schilderijen

Publicatie E’ven Schilderijen

Jan WattjesJan WattjesHugo Tieleman

 

E’ven schilderijen | Willem Jan Renders

Recente werken van Eindhovense kunstenaars in De Fabriek exhibition 10-25 September in Eindhoven. The ook E’ven paintings, Recent works from Eindhoven artists in De Fabriek is a publication marking the like-named exhibition.

‘E’ven painting’ is an exhibition demonstrating the variety of paintings currently being created in Eindhoven. The exhibition displays recent works from both older and younger, well known and lesser-known artists. The pieces range from abstract to figurative, wildly painted or with great precision, on canvasses of varying sizes. No less than thirty artists from Eindhoven supplied artworks for this great exhibition, in the stunning open space of De Fabriek.

Werken van: Jan van den Berg, Liesbeth Bijkerk, Annette Born, Vincent Dams, DEES, Piet Dirkx,
Aaron van Erp, Jacques van Erven, Ria van Eyk, Bert Hermens, Maria van Heeswijk, Frank van den Heuvel, Rik van Iersel, Paul Isphording, Kees de Kort, Sjoerd van Lankveld, Paul Legeland, Aagje Linssen, Elena Lovich, Saskia de Marée, Frank Malcorps, Frank Peeters, Stijn Peeters, Ingrid Simons, Jos van der Sommen, Hugo Tieleman, Jeroen Vrijsen

Author(s): Willem Jan Renders
Language: Dutch
Pages: 72 Size: 235 x 300 mm
Edition: genaaid, Zwitsers gebrocheerd
ISBN: 978-90-70108-58-8
NUR: 644 Year: 2011
Photography: Peter Cox
Publisher: Lecturis publishing
Design: Raw Color
Price: € 24,50 >Bestel

Share post:

  • /

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.