Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2011

Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst 2011

Hugo TielemanHugo Tieleman

 

8 oktober t/m 30 oktober 2011

Jaarlijks wordt door Hare Majesteit de Koningin de Koninklijke Prijs voor Vrije Schilderkunst uitgereikt. Deze aanmoedigingsprijs, die in 1871 door Koning Willem III werd ingesteld als Koninklijke Subsidie, is bedoeld om jong talent op het gebied van de schilderkunst te stimuleren.

De tentoonstelling toont het werk van winnaars Marie Civikov, Omar Koubâa, Katja Mater, Navid Nuur en het werk van twintig exposanten: Frank Ammerlaan, Pascal Bastiaenen, Eveline Braak, Niels Broszat, Lotte Geeven, Tom de Groot, Jasper Hagenaar, Hans Hoekstra, Hamid El Kanbouhi, Hanan Klei, Joost Krijnen, Gijs van Lith, Keetje Mans, Femmy Otten, Nadine Spronk, Hugo Tieleman, Aldwin van de Ven, Marije Vermeulen, Evi Vingerling en Jan Wattjes.

Openingstijden:
Koninkllijk Paleis Amsterdam
08/10 – 30/10/2011
Di. t/m zon. van 12.00-17.00 uur.

Share post:

  • /

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.