Land of confusion | Livingstone gallery, Den Haag

Land of confusion | Livingstone gallery, Den Haag

voorkant-uitnodiging

 

Solo expositie Land of confusion bij Livingstone gallery, Den Haag
Opening op zondag 10 mei 2015 om 16.00 door Bart Dirks, historicus en journalist van De Volkskrant en tekstschrijver voor de nieuwe publicatie Land of Confusion. (VanSpijk/Rekafa Publishers, Livingstone Editons, 192 pagina’s, hardcover).

Speciaal voor de tentoonstelling werkte Tieleman vier maanden in het atelier van Livingstone Projects Berlin aan series als Trümmerberge, Mining Site en Heavy Metals waarin hij wederom de sporen onderzoekt die de mens achterlaat in het landschap. De expositie loopt van 10 mei t/m 5 juli 2015.

 

Boek: Land of Confusion – Selected works 2010 | 2015
Het nieuwe boek bevat een overzicht van schilderijen van de afgelopen 5 jaar, met teksten van Bart Dirks (journalist van De Volkskrant) en Mischa Andriessen (kunstcriticus, Financieel Dagblad). Tevens bevat het 2 andere teksten waaronder het artikel van Gijsbert van der Wal uit NRC Handelsblad van 10 januari 2013.

Van het boek verschijnt ook een speciale editie met een origineel kunstwerk.
Meer informatie >

 

achterkant-uitnodiging

 

Share post:

  • /

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.