Crossing waters – Synagoge Gemeentelijke Expositieruimte Kampen (Stedelijk Museum Kampen)

Crossing waters – Synagoge Gemeentelijke Expositieruimte Kampen (Stedelijk Museum Kampen)

6 april 2013 t/m 25 mei 2013
Solo expostie met recente schilderijen en catalogus

Opening op zaterdag 6 april om 15:00 uur door Jeroen Dijkstra van Livingstone gallery in Den Haag.

In de Gemeentelijke Expositieruimte Kampen, onderdeel van Stedelijk Museum Kampen, worden schilderijen getoond waarin de relatie tussen mens en water centraal staat. Het water is tenslotte nauw verweven met de geschiedenis van Kampen. Tijdens de expositie is de catalogus ‘Crossing Borders’ verkrijgbaar. De catalogus geeft een overzicht van schilderijen van de afgelopen 5 jaar en bevat tevens teksten van Mischa Andriessen (schrijver en kunstrecensent voor Het Financieele Dagblad) en Jozef Keulartz (Associate Professor Toegepaste Filosofie aan de Universiteit van Wageningen).

Meer informatie: www.stedelijkmuseumkampen.nl

 

Share post:

  • /

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.