On the road again – Livingstone Gallery

On the road again – Livingstone Gallery

“On the Road Again”, groupshow, Livingstone Gallery, the Hague, march 18th till 24th april

Over onderweg zijn in de kunst.

Sinds lange tijden reizen kunstenaars over de hele wereld om nieuwe plekken te ontdekken en inspiratie op te doen. Zo ook de kunstenaars van Livingstone gallery.

In 2008 maakte Livingstone gallery in directe samenwerking met Rauschenberg de tentoonstelling On the road. Het zou ook Rauschenbergs laatste tentoonstelling blijken te zijn. Nu, vier jaar later, is een werk uit deze deze tentoonstelling het vertrekpunt voor een groepstentoonstelling over onderweg zijn in de kunst; On the road again…

Met o.a. werk van James Brown, Melle de Boer, Luis Camejo, Jan Dibbets, Jörg Immendorf, Joke van Katwijk, Raquel Maulwurf, Ryan Mendoza, Robert Rauschenberg, Adriaan Rees, Cornelia Schleime, Manfred Schneider, Simon Schrikker, John van ‘t Slot, Hugo Tieleman, Birgit Verwer, Jan Wattjes e.a.

Meer info: http://www.galerielivingstone.nl/now?title=On the Road Again

Share post:

  • /

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.