The Great Escape – Galerie With Tsjalling, Groningen

The Great Escape – Galerie With Tsjalling, Groningen

Anne van As, Kaneli & Smit, Victor van Loon, Anke Roder, Jaap Scheeren, Jessica Skowroneck, Hugo Tieleman
23 november 2019 t/m 4 januari 2020

Voor de groepstentoonstelling The Great Escape heeft With Tsjalling zeven kunstenaars uitgenodigd die op een bijzondere manier naar het landschap kijken, of werken maken met een landschappelijk karakter, die niet meteen hun oorsprong vinden in een bestaand uitzicht.

Deze expositie duurt wat langer dan normaal, omdat er gedurende de tentoonstellingsperiode een wisseling plaats vindt. Van alle kunstenaars die deelnemen worden dan de werken die hangen vervangen door andere. Er vindt dan ook een extra ‘midisage’ plaats op zaterdag 14 decemeber.

Share post:

  • /