Crossing borders – Livingstone gallery, Den Haag

Crossing borders – Livingstone gallery, Den Haag

Solo expositie (inclusief catalogus)
Opening door Mischa Andriessen (Het Financieele Dagblad).

De tentoonstelling wordt geopend door Mischa Andriessen, schrijver, dichter en kunst-recensent voor Het Financieele Dagblad en schrijver van een van de teksten voor de bij deze tentoonstelling behorende catalogus ‘Hugo Tieleman, Crossing Borders, works 2007 – 2012’. De catalogus geeft een overzicht van het werk van de afgelopen 5 jaar en bevat tevens een tekst van Jozef Keulartz, Associate Professor Toegepaste Filosofie aan de Universiteit van Wageningen. De catalogus wordt gepresenteerd op de opening en zal verkrijgbaar zijn in de galerie.

Meer info expositie >
Meer info catalogus >

Share post:

  • /

Leave A Comment

You must be logged in to post a comment.